Pirates of Silicon Valley


kadalsaune1:

#filmtips: Pirates of Silicon Valley.

Sony har allerede skaffet seg filmrettighetene til Steve Jobs-biografien som kommer 24. okt. Mens du venter kan du jo sjekke ut Pirates of Silicon Valley, filmen om Steve Jobs’ og Bil Gates’ historie fra 1971 til 1985. Dette er en TV-film fra 1999 som dekker begynnelsen av PC-industrien gjennom Apple og Microsoft, med Noah Wyle (ER) og Anthony Michael Hall (The Breakfast Club) som henholdsvis Jobs og Gates. Ifølge produsentene er alle scenene tatt fra virkeligheten, og de har visstnok minst to kilder som kan verifisere alle episodene som vises i filmen. Det høres kanskje kjedelig ut, men The Social Network viste jo at filmer om datanerds kan være underholdende, og det er definitivt denne også.

Vi bruker Pirates of Silicon Valley som pensum i datahistorie på IKT-servicefag på min skole, og jeg har dermed sett filmen opptil 10 ganger, men blir aldri lei.

Hele filmen ligger på YouTube (se over), men det er ikke sikkert at den vil ligge der så altfor lenge (mtp. copyright), så skynd deg og se den!

Se trailer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *